Bel gerust 033-2451318

In ieder mens zit een zelfgenezend vermogen. Klassieke homeopathie kan u daarbij helpen

Het brengt lichaam en geest op een zachte wijze weer in balans

Lees hier verder

Praktijk voor klassieke homeopathie in Hoevelaken

Ieder mens is uniek

De homeopathiepraktijk in Hoevelaken is dagelijks geopend. U dient echter telefonisch een afspraak te maken voor een consult.
Telefonisch spreekuur is op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 9.00 uur. U kunt dan bellen voor algemene vragen of advies en voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer waar ik op te bereiken ben is 033-2451318. Voor spoedgevallen ben ik bereikbaar op 06-36176672. Mocht ik de telefoon niet direct kunnen beantwoorden dan kunt u een boodschap achterlaten, graag met naam en telefoonnummer, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tijdens weekenden en vakantie zal indien nodig de praktijk worden waargenomen door een geregistreerd NVKH collega klassiek homeopaat. Hierover wordt u ingelicht door middel van het antwoordapparaat of tijdens een consult en  via de website: www.iedermensisuniek.nl.
 

Zorgverzekering
Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering uit het aanvullende pakket, aangezien de praktijk aangesloten is bij de NVKH, de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten.

Homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen in het aanvullend pakket en staat los van bv. fysiotherapie/manuele therapie.
Het eigen risico heeft betrekking op de basisverzekering en niet op het aanvullend pakket.
Een homeopatisch consult heeft dus geen invloed op uw eigen risico en de kosten van een consult worden dan ook vanuit uw aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed..

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Arnaud de Calavon. Ik heb 2 bijzondere dochters (ieder mens is immers bijzonder). Als kind al wilde ik iets met gezondheid gaan doen. Ik heb de dierengeneeskunde overwogen en ook de humane. Wat mij tegen stond is het slikken van pillen en niet verder kijken wat je kunt doen om de klachten op te lossen. De Homeopathie doet dit wel.

Ik ben echter begonnen met een opleiding tot medisch secretaresse en heb jaren gewerkt als secretaresse. Dit gaf mij niet genoeg voldoening. Toen mijn jongste dochter geboren was (1999) had ik het idee van ‘is dit het nou?‘...

In 2000 ben ik begonnen aan de 6 jarige opleiding tot klassiek homeopaat bij de ‘School voor homeopathie‘ en ben in 2006 afgestudeerd. Tijdens deze studie heb ik ook de Orthomoleculaire geneeskunde bestudeerd bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie). Daarnaast heb ik de opleiding ‘homeopathie en verloskunde‘ gevolgd, om ook tijdens deze periode op een verantwoorde manier homeopatische middelen voor te kunnen schrijven.

Dus bent u op zoek naar een Klassiek Homeopaat in de omgeving van Amersfoort / Hoevelaken dan bent u bij "Ieder mens is uniek" de Homeopathiepraktijk in Hoevelaken aan het juiste adres.

Lees verder

Tarieven Homeopathie

Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering aangezien de praktijk aangesloten is bij de NVKH, de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten.

Eerste consult 60 tot 90 minuten €125,= inclusief 21% BTW en homeopatisch middel.
Vervolg consult 45 tot 60 minuten € 80,00, inclusief 21% BTW en homeopatisch middel.
Telefonisch/mail acuut consult vanaf €35,=, afhankelijk van de tijd.
Korte vragen tot 5 minuten tijdens het telefonisch spreekuur zijn gratis. Daarna wordt er €5,- per 5 minuten in rekening gebracht.

Lees verder
Wanneer homeopathie

Wanneer Klassieke Homeopathie

In principe kun je van jong tot oud met elke klacht naar een klassiek homeopaat.
Acute klachten zoals

  • verkoudheid en griep (hoest)
  • oorontstekling
  • blaasontsteking
Deze klachten kunnen door een klassiek homeopatische behandeling snel verbeteren en sneller genezen.

Lees verder
Contactformulier Klassieke Homeopathie

Contactgegevens
Praktijk voor klassieke Homeopathie
Ieder Mens is Uniek
Beatrixlaan 27
3871 VB Hoevelaken

Yvonne Arnaud de Calavon
T. 033-2451318
M. info[a]iedermensisuniek.nl