Bel gerust 033-2451318

CURSUS ZELF HELPEN MET HOMEOPATHIE

Cursus bij Praktijk voor Klassieke Homeopathie Hoevelaken

In deze cursus van 3 bijeenkomsten zal ik in het kort wat theorie behandelen, u leert de basisbegrippen van de homeopathie, het ontstaan van de homeopathie zal aan de orde komen, de bereiding van de geneesmiddelen, het verschil tussen (mijn) klassiek homeopatische werkwijze en de homeopatische middelen die bij de apotheek of drogist te verkrijgen zijn.

Verder zal de cursus vooral gericht zijn op de praktische toepassing van homeopatische middelen bij kleine ongelukjes en lichte kwalen, zoals bijvoorbeeld brandwonden en snijwonden,  insektenbeten of steken, verrekking en verstuiking, maar ook acute ziektegevallen zoals bijvoorbeeld griep of oorontsteking.
Ik bespreek de meest voorkomende homeopatische middelen die u in acute situaties nodig kunt hebben.
Deze middelen leert u op een verantwoorde manier te gebruiken bij (eenvoudige) klachten,
Bij de cursus hoort een cursusboek, waarin alles nog eens na te lezen is. Hierin staan ook de belangrijkste kenmerken van de besproken middelen, zodat u thuis (eventueel onder begeleiding van mij) een goede keuze kunt maken als er een middel nodig is.

De kosten bedragen  € 80,=  inclusief cursusboek, koffie en thee. De kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering, afhankelijk van uw polis.
Voor informatie of opgave kunt u bellen tijdens het telefonisch spreekuur of een e-mail sturen.


Contactformulier Klassieke Homeopathie

Contactgegevens
Praktijk voor klassieke Homeopathie
Ieder Mens is Uniek
Griftdijk 3c
3931 MC Woudenberg

Yvonne Arnaud de Calavon
T. 033-2451318
M. info[a]iedermensisuniek.nl