Bel gerust 033-2451318

In ieder mens zit een zelfgenezend vermogen. Klassieke homeopathie kan u daarbij helpen

Het brengt lichaam en geest op een zachte wijze weer in balans

Lees hier verder

Praktijk voor klassieke homeopathie in Woudenberg

Ieder mens is uniek
De praktijk voor klassieke homeopathie 'ieder mens is uniek' bestaat sinds 2006 en is in 2019 verhuisd van Hoevelaken / Vathorst naar Woudenberg.

De praktijk voor klassieke homeopathie en EMDR is geopend van maandag tot en met vrijdag. Indien gewenst is het ook mogelijk om een consult op zaterdag of op een avond in te plannen. De praktijk is rolstoel toegankelijk. Het is ook mogelijk om via een veilige verbinding een telefonsich (beeld) consult in te plannen. 

U dient echter telefonisch een afspraak te maken voor een consult.
U kunt mij bellen of mailen voor vragen of advies en voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer waar ik op te bereiken ben is 06-36176672 of op info@iedermensisuniek.nl. Mocht ik de telefoon niet direct kunnen beantwoorden dan kunt u een bericht achterlaten, graag met naam en telefoonnummer, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tijdens weekenden en vakantie zal indien nodig de praktijk worden waargenomen door een geregistreerd NVKH collega klassiek homeopaat. Hierover wordt u ingelicht door middel van het antwoordapparaat of tijdens een consult en via de website: www.iedermensisuniek.nl.
 

 

Zorgverzekering
Consulten bij 'ieder mens is uniek' worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering uit het aanvullende pakket, aangezien de praktijk voor homeopathie aangesloten is bij de NVKH, de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Aangezien ik erkend register homeopaat ben, mag ik te titel R-HomĀ® achter mijn naam zetten.

Klassieke homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen in het aanvullend pakket en staat los van bv. fysiotherapie/manuele therapie.
Het eigen risico heeft betrekking op de basisverzekering en niet op het aanvullend pakket.
Een homeopatisch consult heeft dus geen invloed op uw eigen risico en de kosten van een consult worden dan ook vanuit uw aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed..

Even voorstellen

Welkom op mijn website, ieder mens is uniek, praktijk voor klassieke homeopatie en EMDR in Woudenberg (voorheen Hoevelaken en Amersfoort-Vathorst).
Mijn naam is Yvonne Arnaud de Calavon en ben sinds 2000 werkzaam als Klassiek homeopaat in Hoevelaken en sinds 2016 in Amersfoort, de Oranjekliniek in Vathorst. Vanaf 2019 is de praktijk verder gegaan in het mooie Woudenberg. 
In mijn praktijk voor klassieke homeopathie en EMDR behandel ik zowel volwassenen als kinderen met acute en/ of chronische klachten. Een homeopatische behandeling is altijd individueel afgestemd, immers ieder mens is uniek.

Als kind al was ik erg geintereerd in de mens en zijn gezondheid en wilde ik graag mensen helpen. Na positieve ervaringen met homeopathie bij mijn dochter (zij was een huilbaby) en ook bij mij zelf, ik had erg last van fibromyalgie en migraine. Dit verbeterde met homeopathie aanzienlijk en heb ik besloten de 6-jarige opleding te gaan volgen. Wat mij erg aansprak is dat de Homeopathie kijkt naar het totaal van lichamelijke en psychische kenmerken van ieder als uniek mens, een holistische benadering. Vandaar de naam van mijn praktijk: ieder mens is uniek.

In 2000 ben ik begonnen aan de 6 jarige opleiding tot klassiek homeopaat bij de ‘School voor homeopathie‘ en ben in 2006 afgestudeerd. Tijdens deze studie heb ik ook de Orthomoleculaire geneeskunde bestudeerd bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie). Daarnaast heb ik de opleiding ‘homeopathie en verloskunde‘ gevolgd, om ook tijdens deze periode op een verantwoorde manier homeopatische middelen voor te kunnen schrijven. In 2016 heb ik ook de opleiding tot kindercoach afgerond. Tevens ben ik gediplomeerd EMDR Practioner.

Bent u op zoek naar een Klassiek Homeopaat  of EMDR therapie in de omgeving van Woudenberg, Maarn, Doorn, Scherpenzeel, Amersfoort  Vathorst  of Hoevelaken - Nijkerk, dan bent u bij "Ieder mens is uniek" de Homeopathiepraktijk in Woudenberg van harte welkom.

Lees verder

Tarieven Homeopathie

Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering aangezien de praktijk aangesloten is bij de NVKH, de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten.

Homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen in het aanvullend pakket en staat los van bv. fysiotherapie/manuele therapie. Het eigen risico heeft betrekking op de basisverzekering en niet op het aanvullend pakket. Een homeopatsich consult heeft dus geen invloed op uw eigen risico, omdat de vergoeding uit de aanvullende verzekering betaald wordt.

Lees verder
Wanneer homeopathie

Wanneer Klassieke Homeopathie

In principe kun je van jong tot oud met elke klacht naar een klassiek homeopaat.
Acute klachten zoals

  • verkoudheid en griep (hoest)
  • oorontstekling
  • blaasontsteking
Deze klachten kunnen door een klassiek homeopatische behandeling snel verbeteren en sneller genezen.

Lees verder
Contactformulier Klassieke Homeopathie

Contactgegevens
Praktijk voor klassieke Homeopathie
Ieder Mens is Uniek
Griftdijk 3c
3931 MC Woudenberg

Yvonne Arnaud de Calavon
T. 033-2451318
M. info[a]iedermensisuniek.nl